onsdag 31. august 2011

Detaljer fra stuen

Detaljer gir spenning og personlighet i et rom. Når jeg er på besøk hos folk er det to ting jeg pleier å se på, det ene er bokhyllen, og det andre er detaljer. Begge deler forteller stille historier om menneskene som bor der...
Jeg liker å omgi meg med romantiske skilt, visdomsord, blikkbokser med rare ting i, hekletøy, blonder, engler, mine kjære Willow Tree figurer, stearinlys, duftlys, tarotkort og puter. Og innimellom, små innslag av treleker, figurer, tegninger og minner!


... Så, hvilke historier hvisker mine ting om meg mon tro?

mandag 29. august 2011

DrivvedHylle

Jeg har lenge hatt lyst på en hylle på veggen over sofaen, men å finne en slik som man har i tankene, er ikke alltid så lett! Så hva gjør man da? Jo, man lager en - akkurat slik man vil ha den!
Etter en tur rundtom i fjøset med det rare i, fant vi en stor planke av tørr, lekker drivved. Mannen saget av en bit i ønsket lengde, skrudde på noen hvite hylleknekter - og Vips! så hang drømmehyllen på veggen over sofaen!

 




søndag 28. august 2011

De siste sommerblomstrene, og de første høstforberedelsene, går hånd i hånd


 



Helgen har som vanlig vært brukt til å vaske, ordne og styre litt rundtom i huset.
Etter mange måneder med lys døgnet rundt, er det nå fantastisk deilig når mørket siger på om kveldene! Stearinlys i vinduene, vin i glasset, mat på fatet og en fin film på skjermen - ja da er det jammen meg ikke bare helg, men HØST!!! Deilige deilige høsten!

fredag 26. august 2011

Go'kroken

Etter at jeg ommøblerte stuen i sommer, fikk jeg en slik fin krok der treseteren og toseteren møtes!
Etter en bruktbutikktur, en loppemarkedtur, en malekost og en sprayboks, ble det rett og slett den flotteste kroken i hele stuen!!!


Vanskelig å se, men veggen med bilder på har jeg malt lysebrun, noe som ble en tøff kontrast mot det hvite som ellers dominerer den delen av stuen. Rammen inneholder minner fra lille engelen sine første spor i livet.
Lampefoten kostet 50 kr på brukthandel, og var da i gull. Nå er den sprayet med antikkhvit og har fått en kremfarget skjerm.
Bordet kostet også 50 kr, og var i sin tid brunt. Har malt det med fargen refleksjon.

Skøytene er mitt siste bruktkupp! Har letet lenge etter slike, så lykken var stor forrige helg, når de ble mine for bare 10 kr!

torsdag 25. august 2011

Det gode liv kan være så mangt

For eksempel, sensommerkos i hagen, med fersk frukt og selvspeket hvalkjøtt!

mandag 22. august 2011

Klar for blogghøsten

Sommeren har vært innholdsrik, lat og produktiv... Vi har jobbet med oppusing både ute og inne. Vært på noen loppemarkeder, solgt masse møbler, omdekorert og fikset. Så jeg har mange blogginlegg på lur :)

Etter 8mnd. Hjemme i permisjon, er jeg nå arbeidssøker og på leting etter nye utfordringer. I tillegg er det snart barnehagestart - så her vil det skje mye....

Håper dere slår følge når undertegnede skal ut på nye eventyr :)

Karen...