lørdag 3. september 2011

Hvor er bamsen ...

Yndlingsbamsen til lille engelen havnet på sjenken i gangen etter formiddagsluren i dag, og "ho mor" syntes den passet så fint inn! 

Men når det blir leggetid i kveld, og jakten etter bamsen og sovesmokken starter, får jeg vel gi den fint fra meg igjen :)

7 kommentarer:

 1. Hello vennen!!

  ..jeg elsker uttrykket "jeg tror jeg dåner"! jeg blir alltid ledd av i vennegjengen når jeg slår til med det uttrykket der *ler*

  ...TAKK for snille ord om kjøkkenet mitt!

  Den rosa kaffemaskinen er kjøpt på nett. Søk på Ascaso så finner du den :)

  ... Inspirasjonsveggen min på det første bildet er noe av det første jeg gjorde i leiligheten. Dette er sider fra ulike interiør magasiner jeg har spart på i flere år. Nå pryder det en hel vegg i leiligheten. SMIL. Jeg har brukt snittekniv for å kutte ut sidene, og tag it (en slags tyggegummi lignende sak man får i bokhandeleren) for å feste de med :)

  Stor klem fra meg til deg :)

  SvarSlett
 2. Herlig:) takk for koselig kometar om bad-prosjektet vårs. Hadde vært gøy å sett deres også... Ett år på oppussing.... Men skjønner at det tar tid for det er så mange småting som hele tiden tar eldig tid. Nå har vi veldig press på oss da, for vi har ikke annen dusj, så vi vil veldig gjerne bli ferdig slik at vi kan begynne åmdusje hjemme igjen! Litt stressende slik det er nå, men heldigvis en overgang. Ønsker deg en fin lørdagskveld. Klem monica

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar - igjenn! :)
  Så koselig du har pyntet på skjenken da. Helt herlig!

  SvarSlett
 4. Den passet kjempegodt, et skikkelig koselig innslag :)

  Så kos at du vil bli med på Giveaway! Lykke til :)

  God helg!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 5. Så søt bamse, men lilegullet må få den tilbake altså.. hehe..
  Men den var veldig søt der den sto..

  SvarSlett
 6. Den passet veldig bra inn der, ja. Du får kjøpe din egen som kan ha fast plass der, siden den der har soveplass i en seng :o)

  SvarSlett
 7. Små bamser passer best i små barnehender =))

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en hilsen! Takk for besøk :)