Stekes på 175 grader, varmluft.
1 dl. grovmel.
1 dl. havregryn.
1 dl. hvetekli.
1 dl. havrekli.
1 dl. linfrø.
1 dl. sesamfrø.
1 dl. gresskarkjerner
1 dl. solsikkefrø.
1/2 ts. salt.
ca. 4-5 dl. vann (se det ann når du sper)
Bland sammen alt det tørre, og spe med vann mens du rører. (røren skal være lett å jobbe med)
Fordel på to bakebrett, (med bakeppir), bruk slikkepott å jobb den jevnt utover hele brettet.
Merk opp passelige ruter med et pizzahjul, og strø en klype eller to med havsalt over det hele...
Stek et brett helt øverst i ovnen og et helt nederst, i 20 min.
Så bytter brettene plass, og da snur du også brettet rundt slik at siden som var ut, nå vender inn. La de stå i nye 20 min.
Avkjøl på rist og oppbevar i blikkboks...
Smaker supergodt med smør og brunost!
Nam!! no fekk eg lyst å lage knekkebrød igjen også :o) har hatt ein lang pause på knekkebrød fronten, men dette såg jammen så godt ut, at eg trur eg må prøve meg på igjen :o)
SvarSlettHjemmebakte knekkebrød er kjempegodt :)
SvarSlettBaker en del av det selv...
Ønsker deg en fin dag :)
Klem fra meg