søndag 20. november 2011

Her bor jeg

Da vi gjorde det drastiske valget med å flytte til den andre enden av landet, var det med få argumenter som for venner og familie hørtes særlig fornuftig ut!
Men vi var veldig klar på at vi ville oppleve andre steder enn Bergen by. Vi ville møte andre mennesker, andre kulturer, andre forståelser og andre verdier - Vi ville vokse, og utvikle oss, og vi nektet å la oss selv gro fast i kjedelige rutiner!

Og sist men ikke minst..... Bildet taler bedre enn ord:

Der, i det røde huset bor jeg! Omringet av skog, fjell og sjø!

Noen år av livet her????? Oh Yes we can!!!
(klikk på bildet, så blir det enda bedre!)

7 kommentarer:

 1. For en flott beliggenhet :) Er selv fra Lofoten og lurer fælt på hvor dette er ;)) Er vist ikke så kjent med lofoten som jeg trodde ;) Tipper Vågan?? :)
  Ha en fin uke!
  -synnøve-

  SvarSlett
 2. Nydelig sted so oser av fred og ro, Karen:) Blir godt for Stine å vokse opp her:)
  ha en fin dag:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Ja Karen, disse årene hvor du bor her vil være priceless for resten av livet. Ro til å komme mer under huden på en selv, til å bli bedre kjent med alle "folder" i en selv. Jeg har tenkt på stedet ditt og jeg tror ikke du er klar over det før du flytter hvilken kraft du får fra stedet. Jeg så et bilde for lenge siden, fra toppen av fjellet:
  Fred i sinn
  Jeg er selv fra finnmark, savner noe av direktheten, ærlig, rett på sak, det å være menneske på godt og vondt, livet. Selve livet
  Leser bloggen din. Alt godt til dere tre
  fra Mette

  SvarSlett
 4. Liker! Kjenner det bruser i blodet & gleden er på visitt når folk som deg virkelig tar skrittet og bare gjør det! Være sin egen lykkesmed :) Kos dere masse - så digg ut!!

  Klem

  SvarSlett
 5. Nydelig sted. Jeg har selv bodd på landet i mange år bare for å finne ut at jeg egentlig trives best med mer mennesker rundt meg og byen ikke så langt unna ;)Men det er nok en uvurderlig opplevelse og jeg er imponert over det valget dere tok den gangen ;)

  Stor klem ;)

  SvarSlett
 6. Det så helt fabelaktig ut! Så tøffe dere er :)


  Fabelaktig kveld til deg,
  jeg skal pakke kofferten til Købentur.

  Klem

  SvarSlett
 7. Ser nydelig ut! Skikkelig idyll!! Og det er tøfft gjort for de fleste av oss lar det være med drømmene...

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en hilsen! Takk for besøk :)