mandag 20. august 2012

En ulykke kommer sjelden alene!!!?

... Nei, så sies det iallfall!

Det hele begynte den dagen feieren kom...!

Han kunne fortelle oss at pipen vår var gammel og brannfarlig, og at varm, farlig røyk trakk ut av pipen og inn i veggene våre! 
Fyringsforbud inntill utbedring!
Feiemannen hadde to alternativer til oss: Enten kunne vi rive hele pipen, og mure opp ny, men dette var dog sansynligvis en ganske stor jobb... (næh)
Eller vi kunne tre en ny pipe av stål, ned igjennom den gamle pipen, og kjøpe en ny peis, som passer til det nye røret, som da kommer ut av veggen!

...Jah...


Så... Noen dager sener, sitter jeg fredlig på kjøkkenet, drikker te og leser fine blogger, og jeg hører et forferdelig BRAK bak meg. Et evigvarende, skremmende HØYT BRAK! 
Jeg hopper av stolen, og i en flygende bevegelse står jeg i kjøkkendøren, sammen med mannen som også kom flygende fra et sted, og vi ser kjøkkengulvet fylles med hvite glasskår!


Egg!!!? Nei, hadde det bare vært så vel....
Hyllefestet inni kjøkkenskapet hadde knekt, og heeeeele kaffeserviset vårt, (som vi fikk til bryllupet) lå knust utover kjøkkengulvet! 

Av serviset til 12 personer, overlevde 4 kopper og 5 tefat :( 


Så... I helgen, når vi skulle få unna noen fjell av skittentøy, fant vaskemaskinen ut at det var på tide å erklære seg selv for DØ... Så da gjorde den det!
Midt i et vaskeprogram, full av vann, tok den rett og slett kvelden... ... ... 
Var ikke stort annet å gjøre da, enn å samle sammen tomflasker og annen egenkapital, og slepe seg avgårde (full i feber selvfølgelig) til butikken for å kjøpe seg en ny vaskemaskin!

Og te....! For nå er det ikke annet å gjøre enn å drikke stooooore kopper med te, og bruke posen to ganger. For det kan jo bli en stund til jeg har råd til ny ...

6 kommentarer:

 1. Æsj da!

  Men så typisk at det skjer så mye på en gang.

  SvarSlett
 2. Er d mulig...ja, d er d visst....en ulykke kommer sjelden aleine osv.:-S føler med dere, håper dere rir' an av;-) trøsteklem<3

  SvarSlett
 3. He he he... Det er stygt, men jeg må le litt alikavel. Er det ikke typisk? Er det førsta noe som ryk, så ryker ett par ting til også og helst rett etter ferien når lommeboka er slunken og utgiftene høye. Lykke til i alle fall.
  Klæmmer Susanne

  SvarSlett
 4. Uffa. Håper alt ordner seg snart. Husk å snakke med forsikringsselskapet om serviset (det var jo det som skjedde i en forsikringsreklame, sikkert If).
  >------O------<
  Ragneklemmer.

  SvarSlett
 5. håper forsikringen dekker serviset ihvertfall da.

  Jeg har lært, har full kasko på innboforsikringen- etter en taklampe plutselig datt ned en gang og knuste 3 laptoper og et halvt servise.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en hilsen! Takk for besøk :)