søndag 3. mars 2013

Mens kveldene enda er mørke

Ja, da er det godt med stearinlys og peiskos! 
Og så kom jeg på at jeg ikke har fått vist frem den nye kleberstein peisen vår enda. Den kom omsider på plass like før jul, og den er bare helt fantastisk!
Skulle gjerne vært fyr i den også, men det hadde vist brent ned før jeg fikk tatt bilde...
:) 

Den fine lyslykten fikk vi av min bror og Co til jul. 
I Love It <3 

Så... Da kan det bare være mørkt og kaldt en stund til -  


5 kommentarer:

 1. Kan tenke meg den ovnen varmer godt ja, men nå må det bli vår snart:)
  Artig bilde av Stine i innlegget under her:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Hei frøken fryd :-)
  Håper det står bra til i heimen!!! Ja nå er det sånn midt i mellomtid... syns det er deilig med stearinlys og fyr i ovnen... men alikevel så lengter jeg etter spirer i bakken og varme fra solen :-)
  Vi fikk forresten innstallert samme ovn uten kleberstein i fjor før jul!!! Det var bare sååå deilig å få inn ovn i et gammelt trekkfullt hus !!
  Ha en deilig dag !

  SvarSlett
 3. Ja en skikkelig vedovn er bare himmelen om vinteren. Jeg kan ikke overleve uten. Trenger varme. ;) Hvordan har du det? Deilig at det går mot vår? Ha en super duper kveld.
  Klemmer. ;)

  SvarSlett
 4. Er så deilig med peiskos, her hos oss er det så varmt ute nå at vi har ikke fyrt i peisen på noen dager. Deilig med vår♥ Kjempe fin lykt:) Ønsker deg en fin ny uke, klem Mari

  SvarSlett
 5. Så godt å høre at du ikke jobber helt fullt. Seks uker går fort så får du tid til å roe deg ned litt, det er bra. Virkelig nydelig den lykten. :)
  Håper snøstormen har gitt seg hos deg. Her skinner solen og jeg har vært å besøkt den nybakte tvillingmoren. Så nydelige små nurk. :) Så nå har jeg kjøpt inn "ingredienser" til en bleiekake med masse stæsj i tilleg siden vi er to venninner som spleiser. Det blir spennende. :)

  Klemmer Snupp og ta vare på deg selv. :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en hilsen! Takk for besøk :)