mandag 26. august 2013

Fjelltur og Radiointervju

I går våknet vi opp til nok en nydelig dag i Lofoten! Og nå som kveldene igjen har blitt mørke, er vi vel klar over at soldagene blir både ferre og kortere... Så da var det bare å pakke resten av lørdagssnoperiene i sekken, og komme seg ut på tur.
Denne gangen dro vi til Gimsøy, og gikk opp på Hoven. (368 moh.) Perfekt for "Lille Engelen" på 2,5 år, som var stolt som en hane over egen prestasjon! 

En liten pause halvveis for å nyte utsikten over Hov stranden og golfbanen

På toppen!!! Og det blåste veldig! Så måtte dekke til "Lillebror" i bæreselen med en genser mens vi tok bilder og skrev oss i boken.


Amme og rastepausen tok vi derfor litt nedenfor toppen, hvor vi kunne sitte litt i ly. 
*Uendelig vakkert* Og en perfekt søndag!


---- --- ---- ---- ----

Jeg fikk forespørsel forrige uke om å gjøre et intervju med P2 i forbindelse med temaet Kos, og jakten på "Det gode liv"
Det var en ny og morsom opplevelset, og hvis du gikk glipp av det, kan du trykke på linken, og høre det her: Intervju på P2  

4 kommentarer:

 1. Så flotte bilder! Og stas med intervju;)

  SvarSlett
 2. Skjønner dere hadde en fin tur, karen:) Hørte intervjuet med deg i går, koste meg ordentlig:) Du har flott radiostemme og du fikk virkelig frem poenget med livet på landet:)
  Klem Trine

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte bilder, og spreke du på fjelltur med baby på magen. Koselig å høre stemmen din på radioen. Du gjorde et godt intervju. :)

  SvarSlett
 4. Så flinke dere er! Skal lytte til intervjuet nå, det blir gøy å høre deg live! :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en hilsen! Takk for besøk :)