søndag 8. desember 2013

2. Adventshelg - Det virkelige livet


 To lys er tent i adventstaken i dag...


Kalenderaktiviteten var å bake lussekatter,.
Kreativiteten fikk utfolde seg og det ble både lussehjerter, lusseugler og lussehester!


... Og etterpå spilte vi "Lille Storm" og koste oss med nybakst, latte og saft...


*Host* Vel, det er godt vi har mulighet til å fange de gode forsøkene på søndagsfred. Er bare å skubbe bort rotet og ta bilde, så blir det så fint så!

Sanheten er vel at jeg aldri har laget lussekatter før og viste ikke at det var nok deig til 60 stykk, og at "Lille Engelen" var Driiiit lei etter to brett. Og at hun gjennom et par måneder, med lite søvn, har hørt meg si akkurat det en haug med ganger - og siterte høyt og tydelig mens hun slo armene ned langs siden, at hun var "Driiiiiit lei" 

Babysitteren sluttet også å virke på bare -1 grad i dag, så vi måtte fryse med vinduet på gløtt, og likevel hørte jeg ikke "Lillebror" som i kjent stil hyyyyyyylte ute i vognen. 
Med ett brett lussekatter i ovnen, 30 stykk på rist, og "bare" 30 stykk igjen å bake ut, alene, siden Engelen var Driiiiit lei, prøvde jeg å trille en stresset unge tilbake i søvn, mens en annen stod i døren og ropte "Mamma det kniper, det kniper"
(altså ovnen som piper)

Så... Jeg tok med meg den hylende klumpen inn i huset og lot han være trøtt og misfornøyd mens jeg bakte ut resten, og"Lille Engelen" sørget for litt ekstra krydder i situasjonen ved å ta fra han alt av leker.

Vel i mål koste vi oss med lunken latte, nysvidde lussekatter og spill, mens "Lillebror" missfornød dro oss i beina!  

Se mamma! Det ser ut som pupper!


Når det var tid for å legge han igjen, kom jeg på at jeg hadde glemt å gi han mat! (Altså, pupp hadde han fått - Odentlig pupp, ikke bollepupp)
Jeg hurtigtinte middagen hans, bygget togbane, fikk i han mat, vasket han, skiftet bleie, kledde på han, fant saft til "Lille Engelen" ga litt mer pupp, og vips så var det gått en time til og ungen var.... Jepp.... Driiiiiiit lei!

Så sovnet han, i vognen, og jeg, på sofaen... 
15 minutter senere våknet jeg av "Lille Engelen" som ropte: Mamma, mamma! Kom se! Det er maling på døra.......!

Så var det middagslaging og kampen med å lure i "Lille Engelsen" litt mat. 
Vi tapte i dag også! 

Etter alt dette har jeg klamret meg til kaffekopen og "det går snart over" metoden, mens "Lillebror" har klaget og "Lille Engelen" har trampet i gulvet og ropt: Æ vil ikke!!!!

Tror hverken hun eller jeg vet hva hun ikke vil,
men jeg vet hva jeg vil!
Jeg vil oppdage en øde øy, og ha den for meg selv lenge, lenge lenge!!!!


.... .... ... .... 

Enn dere da? 
Gjort noe kjekt i dag?

:) 


4 kommentarer:

 1. Uff, sånne dager.. Jeg tør ikke si hvordan min dag har vært, jeg bare sender en klem...

  SvarSlett
 2. Og sånn forresten, ikke besøk bloggen min i dag.. Og om du er like trassig som meg, og gjør det likevel, så unnskyld.. ♡

  SvarSlett
 3. Hahaha. Ja, det er ikk alltid alt er like idyllisk og får som planlagt. Jeg kan bare vente til jeg har to småsøsken til snuppa her, og skal prøve å arrangere lussekattbaking (og det skal bli mange lussekatter, for det er nemlig det beste jeg vet!). Godt livet (og bloggen) ikke er et glansbilde lell, sier nå jeg ;)

  SvarSlett
 4. hahaha! Dette innlegget likte jeg - herlig ærlig!

  Fin adventid ♥

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en hilsen! Takk for besøk :)