onsdag 27. november 2013

Gullkorn ...

.... Men helt først vil jeg si tusen takk for alle de fine og konstruktive kommentarene jeg fikk på forrige innlegg... Det har hjulpet veldig, og det kommer nok oppfølgingsinnlegg etterhvert...

Mannen har en "rotekopp" og sammen er vi oss selv lik. Men det går seg til! 

.... .... ... ... ... 

"Lille engelen" er en meget omtenksom treåring, og får nok med seg mer enn man er klar over. I det siste har hun pleid å komme hjem fra barnehagen og servere meg strofer som:
"Har du tent lys og alt sammen"
"Så fint du har rødda"
"Så flenk du e mamma"

I går etter at jeg hadde lest igjennom de mange fine kommentarene på forrige innlegg, gikk jeg en tur på badet og ordnet meg litt mens mannen var å henta i barnehagen.
Kom meg ut av joggebuksene, retta ut håret, renset huden og smurte med krem, og mens jeg dytta litt pudder på huden, hørte jeg "lille engelen" sparke av seg støvlene og løpe inn på kjøkkenet for å gi meg en klem...

Jeg fortet meg ned trappen fra badet og møtte henne i stua. 
"Mamma, mamma" ropte hun og jeg satt meg ned på huk for å ta imot klemmen, men så stoppet hun.
Skrekkslagen så hun på meg, tok to skritt bakover og sa forsiktig:
"Mamma? Har du ordna deg?"
Ja!? Sier jeg.
"Hvorfor det?"

... Tydelig at det var på høy tid iallfall ...

Jeg fikk no klem til slutt likevel!

2 kommentarer:

  1. Hahaha, jeg stod en gang og slettet håret før jeg skulle til frisør og klippe - da mente Arvingen på at jeg fint kunne holde meg hjemme, for vi hadde da saks… ;) Godt å høre at du fjonger deg litt, av og til skal det mer til enn som så, andre ganger er det en fin start. Jeg er her ved sidelinjen og heier! (Og så deilig å lese dialekta til jentungen!) :)

    SvarSlett
  2. Njååå så skjønnt. Hærlige prinsessa. ;-D Ja de barna de barna, de skjønner ganske mye ja. Men så moro at du fikk "ånden" over deg og stellet deg, men det beste var reaksjonen til vesla. Ubetalelig.
    Ha en strålende kveld. ;) Klemmer

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en hilsen! Takk for besøk :)